De belangrijkste informatie over Kunst Kijken Weert op een rij.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd in de horecacorner

Alle dagen is er een horecacorner aanwezig. Tegen een kleine vergoeding kunt u zich op zaterdag en zondag tegoed doen aan een buffet met vlaai, broodjes, koffie, thee en een drankje. Van maandag t/m woensdag is er slechts koffie, thee en een drankje verkrijgbaar.

Ook minder validen kunnen hun weg vinden bij Kunst Kijken Weert

Bent u minder valide, ook dan heten we u graag van harte welkom! Perron 8 en Elcotec zijn gelijkvloers, hebben brede deuren en gangen en er is een speciale, ruime toiletvoorziening aanwezig.

U kunt parkeren in de directe omgeving

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw en in de nabije omgeving, deels gratis en deels betaald.

Entree

De entree voor volwassen bezoekers bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis binnen.

Openingstijden van zaterdag 26 tot en met woensdag 30 december 2015

Zaterdag 26 en zondag 27 december | 11.00 tot 19.00 uur.
Maandag 28 t/m woensdag 30 december | 11.00 tot 17.00 uur.

Officiële opening op eerste dag

Op zaterdag 26 december om 13.00 uur vindt de officiële opening plaats van Kunst Kijken Weert. De heer Ger Koopmans – Gedeputeerde van Cultuur van Provincie Limburg – en de heer Geert Gabriëls – Wethouder van Cultuur van Gemeente Weert – verzorgen mede het openingswoord. Aansluitend geeft mevrouw Toos de Corti, een van de deelnemende kunstenaressen, een inkijkje in het schoolproject in Gambia van Stichting Eduki dat zij structureel ondersteunt onder andere met de opbrengsten van haar werk.

Wat staat er verder op het programma?

Er is dagelijks muziek aanwezig. Op zaterdag, van 14.00 tot 17.00 uur verzorgt de regionaal bekende zangeres Wendy van Dooren voor de muzikale omlijsting. Daarbij wordt ze begeleid op gitaar door haar vader Jos van Dooren en haar broer Joerik. Op zondag de 27ste treden van 15.00 tot 18.00 uur Von & Ome Wullem op. De overige dagen zal er achtergrondmuziek worden gedraaid.